Curriculum Development voor topmanagers

Curriculum Development

Het Curriculum Development Program is speciaal ontwikkeld voor getalenteerde (top)managers en ondernemers die in staat willen zijn om functies uit te oefenen in een omgeving die steeds complexer wordt. Het Curriculum Development Program helpt je om snel en effici├źnt tot ontwikkeling te komen om je kans van slagen binnen je nieuwe functie te vergroten. Binnen een vooraf vastgestelde periode brengt Het Hogerhuis je op het gewenste vaardighedenniveau. Het fundament voor dit programma vormt de training Persoonlijke effectiviteit.

Deze meerdaagse trainingen worden gehouden op het Landgoed Stakenberg in Elspeet en op ons trainingscentrum in Maarssen. Personal coaching kan ook deel uit maken van dit programma.

Dit Curriculum Development Program staat voor interactie, ervaring, kennis, vaardigheden aanleren en doelgericht werken. De training wordt gegeven in een periode van 4 maanden, waardoor het geleerde direct geïntegreerd wordt in je handelen. Dit heeft als resultaat dat je in je dagelijkse werk kunt oefenen met de dingen die je hebt geleerd en hebt ontdekt.

Meer weten over dit programma? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak!