Als een God in Italië leven kan

vakantiehuis ontspannen italie

Een plek van rust, ruimte en prachtige uitzichten. Als u van Italië, water en bergen houdt, zit u hier op een perfekte plek! Slechts 950 kilometer vanaf Utrecht met de auto of 50 kilometer vanaf vliegveld Malpensa in Milaan.

Op slechts een klein uur rijden van Milaan zit u hier in een heerlijke vakantiewoning. Caldè is een gezellige havenplaats op loopafstand van Casa Portofino.

In alle seizoenen is het hier prachtig, de rust van de winter en de mooie witte bergtoppen levert altijd weer een fantastisch uitzicht. Maar de zomer met het heerlijke strandje en de schitterende zon op het water biedt ook meer dan prachtige plaatjes.

Als u van wat gedoe om u heen houdt kunt u altijd naar Laveno (5 minuten met de auto, 4 kilometer). Vanuit Laveno vertrekt de veerboot in de richting Stresa en Verbania. De andere kant op ligt Luino (15 minuten met de auto, 12 kilometer) waar meer toerisme is en dus ook meer mensen zijn. De woensdag markt in Luino is één van de grootste markten van Noord-Italië en zeker de moeite waard om een keer naar toe te gaan.

Wilt u de natuur in kunt u u te buiten op het water maar ook in de bergen. Bijvoorbeeld een trip met de kabelbaan en dan een fikse wandeling vanaf de Mottarone-berg is heerlijk.

Bent u gek op winkelen dan kunt u uiteraard naar Milaan (goed te berijden maar ook zeer goed te bereiken met de trein vanuit Laveno) maar ook Varese biedt voldoende prachtige winkels en restaurants om de portemonnee leeg te krijgen. Varese is in 25 minuten met de auto te bereiken.