Sleutels kwijt? Geen paniek!

sleutels kwijt verloren

U heeft overal gezocht, maar u kunt ze nergens vinden. Ten einde raad heeft u nog twee opties: een ruitje ingooien, of een slotenmaker laten komen. Op uw smartphone komt u op onze website terecht. Zoek niet verder! Bij JacKey.nl vindt u de betrouwbare, snelle en voordelige vakspecialist die u helpt uw woning binnen te komen!

Supersnel!

Het is al vervelend genoeg dat u voor een gesloten deur staat. U wilt dan niet óók nog eens lang moeten wachten op hulp. Wij beloven u dat slotenspecialist Den Haag binnen een half uur na uw belletje bij u op de stoep staan, vaak zelfs nog sneller! Wij zijn altijd bij u in de buurt.

Slot kapot

Na jarenlang trouwe dienst heeft uw voordeurslot zojuist de geest gegeven. Wel vervelend dat dit altijd gebeurt op een moment dat het totaal niet uitkomt. Daar staat u dan in de stromende regen, buiten, met tassen vol boodschappen. Bel ons servicenummer en een van onze vriendelijke vakmensen opent uw voordeur in een mum van tijd. Directe reparatie van het slot, of een slot vervangen in Eindhoven is uiteraard ook mogelijk als u dit wenst.

Slot of sloten vervangen

Wilt u uw slotcilinder vervangen, of direct maar al uw sloten vervangen? We helpen u graag met goed advies en uitstekende montage. Of u nu één cilinder vervangen wilt, of meerdere sloten, allemaal voorzien van dezelfde sleutel: wij maken het mogelijk voor u. Wij leveren uitsluitend kwaliteitssloten die minstens voldoen aan SKG-**. U kunt bij ons kiezen uit meerdere merken sloten, leverbaar in diverse uitvoeringen en finishes. Zo kunt u zich veilig voelen in uw woning, zonder dat dit afdoet aan de stijl van uw interieur.

Tarieven

Onze tarieven zijn zeer concurrerend. Onze snelle monteurs handelen meerdere klussen achter elkaar af en zijn altijd bij u in de buurt. Dit ziet u terug in ons lage uurtarief. Ervaar het zelf!